Skaffa blogg med WordPress


Funderar du på att skaffa dig en blogg? Hos oss tar det bara några sekunder att starta upp en egen blogg. WordPress, det populäraste bloggsystemet (CMS) på webben, är redan förinstallerat på våra servrar. Dessutom får du en helt egen domän utan extra kostnad. Det enda du behöver göra själv är några enkla knapptryckningar i din kontrollpanel, så är bloggen färdig att använda. Fördelen med att skaffa en blogg via ett riktigt webbhotell är bl.a. att du garanteras hög hastighet och slipper jobbig reklam. Du får även en helt annan överblick och kontroll över din blogg eftersom du kan använda alla traditionella hemsideverktyg, t.ex. statistik och loggar. Hos oss får du som sagt också en egen domän på köpet.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *